Ukene fremover!

Vi har en hektisk tid fremover med flere større arrangementer vi skal delta på. Førstkommende er UKM, deretter Tønsberg messa og forhåpentligvis Slottsfjellfestivalen i sommer. I tillegg til dette vil vi prøve å besøke ungdomsklubbene i Tønsberg og omegn med Aktivt Valg.

Vi har valgt å fokusere på Aktivt Valg utover våren og frem mot sommeren, vi tenker dette er fint å ta med seg til både UKM, Messa og evnt. Slottsfjell.  - For ikke å glemme i forhold til Russen!

Neste møte vil være tordag 17/03 kl. 17:30, Temaet blir Aktivt Valg, vi skal snakke om kjønnssykdommer og bekyttelse.

Så må det til slutt nevnes at vi har fått to nye medlemmer!

Lise(17) og Karina(17) - Utrolig bra!

Kunne du tenke deg å være med i Røde Kors ungdom her i Tbg, ta kontakt! 
98678773 :)

- Sandra B.

 

2 kommentarer

Lise

07.mar.2011 kl.15:36

gleder meg :)

Charlott Nordström

08.mar.2011 kl.12:33

Hei!

Så fin blogg!! Siden dere er så aktive med Aktivt Valg burde dere melde dere på inspirasjonssamlingen for seksuell helse:D Der får dere lært mer om seksualitet, hiv, hva røde kors ungdom mener om sexuell helse og artige måter å jobbe med dette.

http://www.rodekors.no/ungdom/Aktuelt/Nyheter2/Pamelding_til_Aktivt_valg_inspirasjonssamling/

Skriv en ny kommentar

Tønsberg Røde Kors Ungdom

Tønsberg Røde Kors Ungdom

0, Tønsberg

Høsten 2010 startet vi opp Tønsberg Røde Kors Ungdom - vi teller nå 6 medlemmer. Utover våren og frem mot sommeren(2011) har vi valgt å fokusere på temaet Seksuell helse! Vi har stands, drar på kurs og skal være med på en del større arrangementer fremover. Vi ønsker oss nye medlemmer! Om du har lyst til å drive med noe annet enn seksuell helse, er vi selvfølgelig åpne for det! Kontakt oss enten på tlf. 98678773(Sandra Blichner) Eller mail: rkungdomtonsberg@gmail.com - Du finner oss også på FB under navnet "Tønsberg Røde Kors Ungdom" Vi svarer mer enn gjerne på spørsmål, så ta kontakt om du er litt nysgjerrig! - Tønberg Røde Kors Ungdom

Kategorier

Arkiv

hits