Premier til UKM!

Hei hei!

Nå er det lenge siden vi har blogget, men nå har vi noen gode nyheter!

  

Vi skal være med på arrangementet Ungdommens Kultur Mønstring (UKM- fylkesmønstringen) 8.-10. April der vi skal holde stand og ha quiz angående barnesoldater som da ligger under kategorien regler i krig og aktivt valg(seksuell helse, kondom bruk) .

Vi har nå blitt sponset av Rema 1000 på Teie, Nøtterø Bakeri & Konditori A/S, Active mamma og mitchi treningstøy  og Brygga Kino når det gjelder premier. Vi har også sendt mail til andre steder om sponsing, og det ser virkelig ut som det går veien for oss! :)  Så tusen takk til dere som sponser oss med premier, det betyr mye!

I dag er det møte på Røde Kors huset i Tønsberg kl 17:30, adr og veibeskrivelsen ligger lenger ned på bloggen , kom hvis du vil. :)

Ellers er det mye planlegging til UKM helgen, så kan hende det blir lite blogging.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Ha en fortsatt fin dag! :)

2 kommentarer

Sandra Blichner

31.mar.2011 kl.10:47

Supert! Jeg er over meg av glede og stolthet Lise! UKM blir bra! - De som ikke deltar går glipp av spre premier og gode sjanser for å vinne!

Lise

31.mar.2011 kl.12:05

Så bra! Ja, det er helt klart!

Skriv en ny kommentar

Tønsberg Røde Kors Ungdom

Tønsberg Røde Kors Ungdom

0, Tønsberg

Høsten 2010 startet vi opp Tønsberg Røde Kors Ungdom - vi teller nå 6 medlemmer. Utover våren og frem mot sommeren(2011) har vi valgt å fokusere på temaet Seksuell helse! Vi har stands, drar på kurs og skal være med på en del større arrangementer fremover. Vi ønsker oss nye medlemmer! Om du har lyst til å drive med noe annet enn seksuell helse, er vi selvfølgelig åpne for det! Kontakt oss enten på tlf. 98678773(Sandra Blichner) Eller mail: rkungdomtonsberg@gmail.com - Du finner oss også på FB under navnet "Tønsberg Røde Kors Ungdom" Vi svarer mer enn gjerne på spørsmål, så ta kontakt om du er litt nysgjerrig! - Tønberg Røde Kors Ungdom

Kategorier

Arkiv

hits